Weeklunch: 11.30u tot 14.00u (niet op zondag)

LUNCH VAN 12 TOT EN MET 14 MEI 2021


VOORGERECHT
Tartaar van zalm / komkommer / pesto / rucola

°°°
HOOFDGERECHT
Varkenshaasje / gratin / bearnaise / zalf van doperwt 

°°°

KOFFIE OF THEE

* Ook mogelijk om te kiezen voor hoofdgerecht, dessert & koffie of thee.

Luxemenu: menu van de chef 

Elke middag & avond kan u kiezen voor onze luxemenu (1 menu per tafel).



Deze gerechten staan vast. De menu wijzigt iedere 6 à 8 weken. Bij iedere gang is het mogelijk om voor onze aangepaste wijnen te kiezen. 



WACHTBORDJE VAN DE CHEF
Geserveerd bij de apero


°°°°

VOORGERECHT 
San Marzano / zuiderse groenten / gerookte butternut / gepelde gamba / medetiraanse saus
Suggestiewijn: Saronsberg Artspace - Zuid-Afrika (wit)


°°°°

TUSSENGERECHT +€12
Vlaamse asperge / geklaarde hoeveboter / mimosa van ei / peterselie
Suggestiewijn: Oropasso - Italië (wit)


°°°°

HOOFDGERECHT 
Lamsheupje / rozemarijn / Vitelotte aardappel / romanesco
Suggestiewijn: De Bortoli Deen - Australië (rood)


°°°°

DESSERT
Biscuit van witte chocolade / passievrucht / citroen / abrikoos / vanille
Suggestiewijn: Foothills Straw - Zuid-Afrika (zoet wit)


Extra tussengerecht: +€12

A la carte

Onze à la carte bieden wij 's middags & 's avonds aan. Bij groepen vanaf 5 personen wordt er gevraagd om de keuze te beperken tot 4 verschillende gerechten per gang. Dit om een vlotte service te kunnen garanderen. 

Ready, Set, Go!: een lekker hapje bij de apero

Oesters / "Zeeuwse Creuzen" /  2 stuks


Plankje coppa (125g) / "Italiaans gedroogde & gezouten ham"


Trio van gefrituurde scampi's (9 stuks) / panko / tempura / twister 


Nacho's / in de oven / Mexicaanse wijze

Round 1: voorgerechten

Rundscarpaccio / "Charrolais" / truffelolie / parmezaan


Oesters natuur / "Zeeuwse Creuzen" / 6 stuks


Foie Gras / gebakken / gekarameliseerde appel / diverse confijten / mosterdsla


Tataki van tonijn / wakame / edamame / hijiki


Sint-jacobsnootjes (4) / gebakken / prei / wittewijnsaus


Aspergekroket /  groentekroket / seizoensslaatje

Round 2: hoofdgerechten

NICE TO Meat YOU
Steak / "Holstein" / gegrild / oosterse kruidenboter / gebakken seizoensgroenten


Rib-eye (300g) / "Hereford" / Grassfed / Iers / gegrild (enkel te verkrijgen 'bleu' of 'saignant')


Rundstartaar / "Holstein" / handgesneden / kapperappel / ras el hanout / soja 


Eendeborstfilet / gelakt / rodewijnsaus / sinaasappel / broccoli


Parelhoenfilet / op vel gebakken / fine champagne / bloemkool


WTF: WHERE'S THE Fish
Visserspotje / gegratineerd / kreeftensaus / prei / panko


Tonijn / "Yellofin" / gegrild / wokgroenten


Zeetong (+/- 450g) / "Meunière" /  gebakken / huisgemaakte tartaarsaus


Scampi's (9 stuks) / "Blacktiger" / gebakken / yuzu-currysaus


Filet van roggevleugel / botersaus / citroen / seizoensslaatje


Veggie: YOU LOOK RADISHING 

Pasta pesto / rucola / parmezaan / pijnboompit


Ravioli / boschampignons / truffel


Salads: IF THERE IS ANY PROBLEM, PLEASE LETTUCE KNOW

Tonijn / vers / ansjovis / ei / krielaardappel / rucola / pestodressing


Scampi's / gebakken / appel / curry / lente ui / honing / ei 


Salade Folle / foie gras / gerookte eendeborst / gebakken coquilles / truffelvinaigrette / langoustines / framboos



Final!: desserts

Kaasplank (5 soorten) / diverse confijten / garnituur 


Sabayon / Safari / vers fruit  / vanilleijs / vanaf 2 personen


Crème Brûlée


Crumble / rabarber / aardbei / vanilleijs


Dame Blanche / verse chocoladesaus

Suggesties

Wij bieden een reeks vaste gerechten à la carte aan. Deze vullen wij aan met lekkere suggesties.

Special desires

Voor speciale gelegenheden zoals bv. communie, personeelsfeest,... kunnen wij op aanvraag een menu op maat samenstellen.