U bent van harte welkom in ons restaurant voor een verzorgde lunch op woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag. Heeft u weinig tijd tijdens de lunch? Laat het ons weten, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.
Niet zomaar een middagpauze, maar een smaakmoment.
LUNCH VAN 11 JUNI TOT EN MET 13 JUNI 2025
VOORGERECHT
Gazpacho / burrata / taboulé / mosterdsla
°°°
HOOFDGERECHT
Pluma iberico / broccoli / truffel / warme groenten
+ DESSERT
Verrassing van de chef
Onze ontdekkingsmenu is de ideale manier om kennis te maken met Maison Noire. Je stelt zelf je 3-gangenmenu samen, met keuze per gang uit zorgvuldig geselecteerde gerechten met een klassieke toets.
Verfijnd in eenvoud, royaal in smaak.
VOORGERECHT
Carpaccio van rund / "Charolais" / truffelolie / parmezaan / zongedroogde tomaat
OF
Vitello tonnato / klassiek bereid / rucola / parmezaan / zongedroogde tomaat / kapperappel / pijnboompit
OF
Wildcatch gamba's / lookbotersaus
OF
Burrata / duo van tomaat / pesto
OF
Asperges op zijn Vlaams
°°°
HOOFDGERECHT
Onglet / sjalottensaus / slaatje / frietjes
OF
Luxe Angus beefburger / foie gras / truffel / gerookte eendenborst
OF
Roggevleugel / à l'ancienne / krielaardappelen
OF
Gebakken zalm / rode pesto / fregola / zeekraal
(met asperges: +€8)
°°°
DESSERT
Aardbei / yuzu / meringue / vanille
OF
Crème brûlée
OF
Alcoholic coffee
Wij serveren de menu uitsluitend voor uw volledige gezelschap.
Vanaf 8 personen vragen wij u vriendelijk om te kiezen voor onze ontdekkingsmenu, de gastronomische menu, of de weeklunch tijdens de middag. Dit helpt ons om een vlotte service te garanderen.
VOORGERECHT *
Sashimi van goudmakreel / consommé van oude tomatenrassen / Japans gepekelde kerstomaat / avocado / furikake
°°°°
VOORGERECHT *
Carpaccio van reebok / truffelmayonaise / mizuna / krokant van grana padano
°°°°
HOOFDGERECHT *
Conchiglioni soffritto / pulpo van inktvis / rammenas / zwarte olijf / basilicum
en** / of*
Parelhoen op vel / jus van morilles / doperwt / aardappelwaaier
°°°°
DESSERT *
Vanillebisquit / namelaka van witte chocolade / structuren van rode vruchten
°°°°
DESSERT ***
Kaasjes van de kaaskar
KAZEN GESELECTEERD DOOR HET KAASHUISJE IZEGEM
WACHTBORD
Carpaccio van kreeft / truffelmayonaise / mosterdsla / tomaat / limoen
Geserveerd bij de apero
°°°°
VOORGERECHT
Kreeftenschaar / "Belle vue"
°°°°
VOORGERECHT
Kreeftenbisque
°°°°
HOOFDGERECHT
Halve Canadese kreeft / gegrild / lookboter
°°°°
DESSERT
Verrassing van de chef
Tataki eendenborst / rode biet / mangochutney / mosterdsla
Oesters natuur / "Zeeuwse Creuzen" / 6 stuks
Carpaccio mini coquille / passievrucht / dille / wakame
Duo / wildcatch / "Blachtiger" scampi / coquilles / broccolizalf / tom kha kai
Carpaccio van kreeftenstaart / truffel / limoenolie / rucola / pijnboompitten
Halve kreeft / "Belle Vue" (per 2 personen)
Halve kreeft / gegrild / lookboter (per 2 personen)
NICE TO Meat YOU
Filet Mignon / "Belgisch witblauw" / gegrild (mogelijk met mergpijp)
Filet Mignon Rossini / "Belgisch witblauw" / gegrild / gebakken foie / portosaus (mogelijk met mergpijp)
Porterhouse côte à l'os (500g) / gegrild / 1 persoon (enkel te verkrijgen 'bleu' of 'saignant') (mogelijk met mergpijp)
Rib-eye / "Arbedeen Angus" / gegrild (mogelijk met mergpijp)
Filet struisvogel / broccoli / champignon-bordelaise / aardappel / truffel
WTF: WHERE'S THE Fish
Tartaar "Bonito" tonijn / sesamdressing / wasabimayonaise / gember
Duo / wildcatch / "Blachtiger" scampi / coquilles / broccolizalf / tom kha kai
Gebakken zeebaars / risotto / zeekraal / nantuasaus
Zeetong xl 400g bruto / op wijze van de molenaar / seizoensslaatje
Canadese kreeft (650g) / gegrild / lookboter
Canadese kreeft (650g) / "Belle Vue"
Veggie & vegan: YOU LOOK RADISHING
Laat u verrassen! De chef maakt graag iets voor u klaar.
Kaasjes van de kaaskar / diverse konfijten (kaasjes geselecteerd door Het Kaashuisje in Izegem)
Crème Brûlée
Crumble / rabarber / aardbei / vanilleijs
Dame Blanche / verse chocoladesaus
Trio van sorbet
Crumble / appel / braambes / sorbet van kersen / rood fruit
Coupe Colonel
© Copyright. All Rights Reserved.