WEEKLUNCH

"EEN LUNCH MET BLIJVENDE FINESSE"

U bent van harte welkom in ons restaurant voor een verzorgde lunch op woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag. Heeft u weinig tijd tijdens de lunch? Laat het ons weten, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.
Niet zomaar een middagpauze, maar een smaakmoment.



LUNCH VAN  12 TOT EN MET 14 NOVEMBER 2025


VOORGERECHT

Kroket hert & veenbessen / beukenzwam / knolselder
°°°

HOOFDGERECHT

Tijgergarnalen / kokoscurry / dashi / venusschelpen / orzo / zeekraal

+ DESSERT

Verrassing van de chef

MENU'S

Chef's Classics Menu €62,5

"TOEGANKELIJK, KLASSIEK GEÏNSPIREERD & NAAR JOUW SMAAK"

Hierin brengen wij herkenbare gerechten met een verfijnde toets. U kunt ze proeven als menu (voor-, hoofdgerecht en dessert) of geniet à la carte van de gerechten die u het meest aanspreken. 
Verfijnd in eenvoud, royaal in smaak.


Vlotte service, met oog voor detail: bij groepen vanaf 5 personen vragen wij om de keuze per gang te beperken tot maximaal 4 verschillende gerechten. Zo kunnen wij de service efficiënt en verzorgd houden, zonder in te boeten in kwaliteit.


Allergieën? Lactose- of glutenintolerant? Meld het ons bij reservatie. Wanneer u uw keuze op voorhand doorgeeft, kunnen wij uw gerecht met nog meer zorg en aandacht afstemmen.
Hou er rekening mee dat wij kruisbesmetting nooit voor de volle 100% kunnen uitsluiten.

Op zaterdagavond serveren wij minstens voor- & hoofdgerecht of één van onze menu's.

Gastronomische menu

"WAAR ONZE CHEF ZIJN CREATIVITEIT DE VRIJE LOOP LAAT OM JE SMAAKPAPILLEN TE PRIKKELEN"

Waar de klassieke basis de vrijheid krijgt om te verrassen.

Onze menu wijzigt ongeveer iedere 8 weken.  Vanaf 6 januari hebben wij een nieuwe gastronomische menu.
Voor een optimale beleving kunnen jullie genieten van bijpassende wijnen vanaf €8/glas. Deze wijnen zijn ook mogelijk in een bobformule.

Liever alcoholvrij? Kies voor onze alcoholvrije pairings: zorgvuldig samengestelde dranken die elke gang elegant ondersteunen.


Om ten volle te kunnen genieten van deze menu kunnen wij dan ook moeilijk aanpassingen doorvoeren. Een menu waarbij wij rekening moeten houden met allergenen of veganistische wensen, kunnen wij hier in de geval niet aanbieden. Vegetarische wensen vernemen wij graag op voorhand, zodat chef Bert ook voor u een gastronomische menu kan voorzien.

VOORGERECHT *

Tataki zwaardvis / vadouvan / jasmijnrijst / sesam / pindacréme

°°°°

VOORGERECHT *

Pulled porc / groene kool / guanciale / doperwt

°°°°

SIGNATURE DISH +€22,50

Noordzee langoustine / dubbele bereiding / Osietra kaviaar

°°°°

HOOFDGERECHT * 

Zeebarbeel / tagliolini al nero / bouillabaisse kreeft / artisjok / courgette

en** / of*

Hazenrug / witloof / Boskoop / peterseliewortel / wildjus / amandelnootjes

°°°°

DESSERT *

Cheesecake / crumble citroen /  konfijt agrum / rabarber

°°°°
DESSERT ***
Kaasjes van de kaaskar
KAZEN GESELECTEERD DOOR HET KAASHUISJE IZEGEM


Wij serveren de menu enkel voor uw volledige gezelschap.

Vanaf 8 personen vragen wij om de keuze voor de gastronomische menu vooraf door te geven. Zo garanderen wij elke tafel de aandacht en verfijning die ze verdient.

Op zaterdagavond serveren wij minstens voor- & hoofdgerecht of 1 van onze menu's.

Kreeftenmenu

"EEN ODE AAN DE ZEE - KREEFT IN ZIJN MEEST ELEGANTE VORM"

Maison Noire brengt een culinair saluut aan de zee met een kreeftenmenu dat klasse en karakter ademt. In vijf verfijnde gangen staat de koning der schaaldieren centraal: van zijdezachte carpaccio tot een perfect gegrilde Canadese kreeft in lookboter. Elk gerecht is een eerbetoon aan het zilte leven.
Een feestmenu dat de finesse van kreeft laat schitteren in haar puurste vorm.

WACHTBORD
Carpaccio van kreeft / truffelmayonaise / mosterdsla / tomaat / limoen
Geserveerd bij de apero


°°°°

VOORGERECHT 
Kreeftenschaar / "Belle vue"

°°°°

VOORGERECHT
Kreeftenbisque

°°°°

HOOFDGERECHT 
Halve Canadese kreeft / gegrild / lookboter


°°°°

DESSERT

Verrassing van de chef

Graag minstens twee dagen op voorhand reserveren en dit vermelden bij uw boeking. Voor een optimale beleving wordt deze menu gereserveerd per tafel, voor het volledige gezelschap.