WEEKLUNCH

U kan in ons restaurant op woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag terecht voor een verzorgde lunch.
Weinig tijd over de middag? Meld het ons even, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.


LUNCH VAN 26 MAART TOT EN MET 28 MAART 2025


VOORGERECHT

Bao bun / pulled porc / pinda /wasabi / rucola
°°°

HOOFDGERECHT

Wilde rijst / tonijn / shiitake / kokos / limoen

+ DESSERT

Verrassing van de chef

MENU'S

Ontdekkingsmenu

Wij serveren de menu enkel voor uw volledige gezelschap.
Vanaf 8 personen vragen wij u vriendelijk om voor onze ontdekkingsmenu, de gastronomische menu of over de middag de weeklunch te kiezen. Dit om een vlotte service te garanderen. Per gang kan iedereen zijn eigen gerecht kiezen.

VOORGERECHT

Carpaccio van rund / "Charolais" / truffelolie / parmezaan / zongedroogde tomaat

OF

Vitello tonnato / klassiek bereid / rucola / parmezaan / zongedroogde tomaat / kapperappel / pijnboompit

OF

Wildcatch gamba's / lookbotersaus

OF

Burrata / duo van tomaat / pesto
OF

Asperges op zijn Vlaams

°°°

HOOFDGERECHT
Onglet / sjalottensaus / slaatje / frietjes

OF

Luxe Angus beefburger / foie gras / truffel / gerookte eendenborst

OF

Roggevleugel / à l'ancienne / krielaardappelen

OF

Gebakken zalm / rode pesto / fregola / zeekraal
(met asperges: +€8)
°°°

DESSERT
Aardbei / yuzu / meringue / vanille
OF
Crème brûlée

OF

Alcoholic coffee

Gastronomische menu

Wij serveren de menu enkel voor uw volledige gezelschap.

Bij de gastronomische menu heeft onze chef zijn creativiteit de vrije loop gelaten om jullie smaakpapillen te prikkelen. Om ten volle te kunnen genieten van deze menu kunnen wij dan ook moeilijk aanpassingen doorvoeren. Een menu waarbij wij rekening moeten houden met allergenen of veganistische wensen, kunnen wij hier in de geval niet aanbieden. Vegetarische wensen vernemen wij graag op voorhand, zodat chef Bert ook voor u een gastronomische menu kan voorzien.
Vanaf 8 personen vragen wij u vriendelijk om voor onze ontdekkingsmenu , de gastronomische menu of over de middag voor de weeklunch te kiezen. Dit om een vlotte service te garanderen.


Onze menu wijzigt ongeveer iedere 6 weken.  Vanaf 29 april hebben wij een nieuwe gastronomische menu.
Voor een optimale beleving kunnen jullie genieten van bijpassende wijnen vanaf €8/glas. Deze wijnen zijn ook mogelijk in een bobformule.

VOORGERECHT *

Langoustine / mango / appel / wakame / limoen / sesam

°°°°

VOORGERECHT *

Open ravioli / rivierkreeft / groene asperge / zoete aardappel / daslook / pinda
°°°°

HOOFDGERECHT * 

Hamachi / wilde rijst / paksoi / gerookte venkel / curry

en** / of*

Kalfsvlees / broccolini / duxelle van portobello / truffelroom / bloemkool / rösti
°°°°

DESSERT *

Rabarber / vlierbloesem / vanille / speculoos

°°°°
DESSERT ***
Kaasjes van de kaaskar
KAZEN GESELECTEERD DOOR HET KAASHUISJE IZEGEM


Kreeftenmenu

De kreeftenmenu is enkel mogelijk op reservatie. Graag minimum 2 dagen op voorhand. De kreeftenmenu serveren wij enkel voor uw volledige gezelschap.

WACHTBORD
Carpaccio van kreeft / truffelmayonaise / mosterdsla / tomaat / limoen
Geserveerd bij de apero


°°°°

VOORGERECHT 
Kreeftenschaar / "Belle vue"

°°°°

VOORGERECHT
Kreeftenbisque

°°°°

HOOFDGERECHT 
Halve Canadese kreeft / gegrild / lookboter


°°°°

DESSERT

Verrassing van de chef


A LA CARTE

Op zaterdagavond serveren wij minstens voor- en hoofdgerecht of u kan voor 1 van onze menu's kiezen.

Bij groepen vanaf 5 personen wordt er gevraagd om de keuze te beperken tot 4 verschillende gerechten per gang. Dit om een vlotte service te kunnen garanderen. Vanaf 8 personen serveren wij enkel de ontdekkingsmenu, de gastronomische menu of over de middag de weeklunch.

Allergieën? Lactose- of glutenintolerant? Gelieve ons dit te melden. Als u uw keuze op voorhand doorgeeft, kunnen wij uw gerecht nog beter aanpassen. 
Hou er rekening mee dat wij kruisbesmetting nooit voor de volle 100% kunnen uitsluiten.

Round 1: voorgerechten of to share bij de apero

Tataki eendenborst / rode biet / mangochutney / mosterdsla


Oesters natuur / "Zeeuwse Creuzen" / 6 stuks

Carpaccio mini coquille / passievrucht / dille / wakame


Duo / wildcatch / "Blachtiger" scampi / coquilles / broccolizalf / tom kha kai


Carpaccio van kreeftenstaart / truffel / limoenolie / rucola / pijnboompitten


Halve kreeft / "Belle Vue" (per 2 personen)


Halve kreeft / gegrild / lookboter (per 2 personen)

Round 2: hoofdgerechten

NICE TO Meat YOU

Filet Mignon / "Belgisch witblauw" / gegrild

Filet Mignon Rossini / "Belgisch witblauw" / gegrild / gebakken foie / portosaus


Porterhouse côte à l'os (500g) / gegrild / 1  persoon  (enkel te verkrijgen 'bleu' of 'saignant')


Rib-eye / "Arbedeen Angus" / gegrild


Pluma / "Duroc Batallé / rozemarijn aardappel / honing-mosterdsaus


Kwartelfilet op vel gebakken / cremeux van erwt / warme groenten / amandelkroketjes / rode wijnsaus


WTF: WHERE'S THE Fish

Tartaar "Bonito" tonijn / sesamdressing / wasabimayonaise / gember


Duo / wildcatch / "Blachtiger" scampi / coquilles / broccolizalf / tom kha kai


Gebakken zeebaars / risotto / zeekraal / dugléré


Tarbot / meunière /  jonge bladspinazie / nantuasaus / charlotte aardappel / bieslookolie


Canadese kreeft (650g) / gegrild / lookboter


Canadese kreeft (650g) / "Belle Vue"


Veggie & vegan:  YOU LOOK RADISHING 

Laat u verrassen! De chef maakt graag iets voor u klaar.


Final!: desserts

Kaasjes van de kaaskar / diverse konfijten (kaasjes geselecteerd door Het Kaashuisje in Izegem)


Crème Brûlée


Crumble / rabarber / aardbei / vanilleijs


Dame Blanche / verse chocoladesaus


Trio van sorbet

Crumble / appel / braambes / sorbet van kersen / rood fruit


Coupe Colonel