LUNCH VAN 24 APRIL TOT EN MET 26 APRIL 2024
VOORGERECHT
Ravioli met ricotta & spinazie / zongedroogde tomaat / rucola / parmezaan
°°°
HOOFDGERECHT
Vol-au-vent van zwartpootkip / sla / frietjes
+ DESSERT
Dessert van de chef
Weinig tijd over de middag? Meld het ons even, zodat wij hiermee rekening kunnen houden.
VOORGERECHT
Carpaccio van rund / "Charolais" / truffelolie / parmezaan / zongedroogde tomaat
OF
Wildcatch gamba's / lookbotersaus
°°°
HOOFDGERECHT
Onglet / sjalottensaus / slaatje / frietjes
OF
Roggevleugel / à l'ancienne / krielaardappelen
°°°
DESSERT
Aardbei / yuzu / meringue / vanille
OF
Crème brûlée
Deze gerechten staan vast. De menu wijzigt iedere 6 weken. Voor een optimale beleving kunnen jullie genieten van bijpassende wijnen vanaf €8 per glas. Deze wijnen zijn ook mogelijk in een bobformule.
VOORGERECHT *
Sashimi van zeebaars / mirin / daslook / mango / shiso
Suggestiewijn wit: Cseri Quartus - Riesling - Pannonhalma - Hongarije
°°°°
VOORGERECHT *
Coquille / aardpeer / pinda / limoenboter / Fourme d'Ambert
Suggestiewijn wit: Morning Fog - Chardonnay - Livermore Valley - Californië
°°°°
HOOFDGERECHT *
Rugstuk van zeewolf / venkelpuree / paksoi / zwarte look / kokos / Thaïse basilicum
Suggestiewijn wit: Cantine Fina "Kike" - Traminez/Sauvignon Blanc - Sicilië - Italië
en** / of*
Pluma Iberico / traag gegaard / peterseliewortel / rode biet / dragon
Suggestiewijn rood: Marco Porello - Barbera - Barbera d'Alba - Piemonte - Italië
°°°°
DESSERT *
Duo van rabarber / crumble van sinaas / crème Anglaise
°°°°
DESSERT ***
Kaasjes van de kaaskar
KAZEN GESELECTEERD DOOR HET KAASHUISJE IZEGEM
Onze kreeftenmenu is mogelijk op elke dag van de week & weekend. Dit enkel op reservatie (minimum 2 dagen vooraf). De kreeftenmenu serveren wij enkel voor uw volledige gezelschap.
WACHTBORD
Carpaccio van kreeft / truffelmayonaise / mosterdsla / tomaat / limoen
Geserveerd bij de apero
°°°°
VOORGERECHT
Kreeftenschaar / "Belle vue"
°°°°
VOORGERECHT
Kreeftenbisque
°°°°
HOOFDGERECHT
Halve Canadese kreeft / gegrild / lookboter
°°°°
DESSERT
Verrassing van de chef
Oesters / "Zeeuwse Creuzen nr. 2" / per 2 stuks
Traag gegaard buikspek / gemarineerd
Slow roast ribs
Gemarineerde zalm / citrus / wakame / guacamole
Gebakken kalfszwezeriken / zalf van zoete aardappel / seizoensgroenten / kalfsjus
Oesters natuur / "Zeeuwse Creuzen" / 6 stuks
Duo / wildcatch / "Blachtiger" scampi / coquilles / broccolizalf / tom kha kai
Tataki van tonijn / wakame / edamame / hijiki
Carpaccio van kreeftenstaart / truffel / limoenolie / rucola / pijnboompitten
NICE TO Meat YOU
Filet Mignon / "Belgisch witblauw" / gegrild / gebakken seizoensgroenten
Filet Mignon Rossini / "Belgisch witblauw" / gegrild / gebakken foie / portosaus
Tagliata / "Belgisch witblauw" / rucola / zongedroogde tomaat / koude pepersaus
Porterhouse côte à l'os (500g) / "Oedslach super premium / gegrild / 1 persoon (enkel te verkrijgen 'bleu' of 'saignant')
Gebakken kalfszwezeriken / zalf van zoete aardappel / seizoensgroenten / kalfsjus
Rundstartaar / handgesneden / ras el han out / kapperappel
WTF: WHERE'S THE Fish
Tonijn / "Yellowfin" / gegrild / wokgroenten
Tataki van tonijn / wakame / edamame / hijiki
Duo / wildcatch / "Blachtiger" scampi / coquilles / broccolizalf / tom kha kai
Canadese kreeft (650g) / gegrild / lookboter
Veggie & vegan: YOU LOOK RADISHING
Laat u verrassen! De chef maakt graag iets voor u klaar.
Kaasjes van de kaaskar / diverse konfijten
Sabayon / Safari / vers fruit / vanilleijs / vanaf 2 personen
Crème Brûlée
Crumble / rabarber / aardbei / vanilleijs
Dame Blanche / verse chocoladesaus
Trio van sorbet (limoen, framboos, mango)
Witte chocolademousse / rood fruit
Crumble / appel / braambes / sorbet van kersen / rood fruit
© Copyright. All Rights Reserved.