Weeklunch: 11.30u tot 14.00u (niet op zondag)

LUNCH VAN 22 JULI TOT EN MET 23 JULI 2021


VOORGERECHT
Gepaneerde visreepjes / tartaar / cressonette
°°°
HOOFDGERECHT
Vol-au-vent / parelhoen / kalfszwezerik / frietjes    

°°°

KOFFIE OF THEE

* Ook mogelijk om te kiezen voor hoofdgerecht, dessert & koffie of thee.

Luxemenu: menu van de chef 

Elke middag & avond kan u kiezen voor onze luxemenu (1 menu per tafel).



Deze gerechten staan vast. De menu wijzigt iedere 6 à 8 weken. Bij iedere gang is het mogelijk om voor onze aangepaste wijnen te kiezen. 





WACHTBORDJE VAN DE CHEF
Geserveerd bij de apero


°°°°

VOORGERECHT 
Kreeftenscharen / "Belle vue" / ei / sla / tomaat / cocktailsaus
Suggestiewijn: Domaine des Maillettes - Loire - Sancerre  (wit)


°°°°

TUSSENGERECHT +€12
Mergpijp in de oven / gerookt grof zout / canneloni van rund / brioche
Suggestiewijn: Posta Piana Rose Nero di Troia - Italië (rosé) 


°°°°

HOOFDGERECHT 
Rib-eye van kalf / zalf van doperwt / choronsaus / jonge wortel / groene asperge
Suggestiewijn: Marco Porello Barbera d'alba - Italië (rood)


°°°°

DESSERT
Mousse van Belgische aardbeien / mascarpone / witte chocolade / zanddeeg 
Suggestiewijn: Foothills Straw - Zuid-Afrika (zoet wit)


Extra tussengerecht: +€12

A la carte

Onze à la carte bieden wij 's middags & 's avonds aan. Bij groepen vanaf 5 personen wordt er gevraagd om de keuze te beperken tot 4 verschillende gerechten per gang. Dit om een vlotte service te kunnen garanderen. 

Ready, Set, Go!: een lekker hapje bij de apero

Oesters / "Zeeuwse Creuzen" /  2 stuks


Plankje coppa (125g) / "Italiaans gedroogde & gezouten ham"


Trio van gefrituurde scampi's (9 stuks) / panko / tempura / twister 


Nacho's / in de oven / Mexicaanse wijze

Round 1: voorgerechten

Rundscarpaccio / "Charrolais" / truffelolie / parmezaan


Oesters natuur / "Zeeuwse Creuzen" / 6 stuks


Foie Gras / gebakken / gekarameliseerde appel / diverse confijten / mosterdsla


Tataki van tonijn / wakame / edamame / hijiki


Carpaccio van kreeft / truffelmayonaise / mosterdsla / tomaat / limoen


Sint-jacobsnootjes (4) / gebakken / prei / wittewijnsaus


Aspergekroket /  groentekroket / seizoensslaatje

Round 2: hoofdgerechten

NICE TO Meat YOU
Filet Mignon / "Angus Beef" / gegrild / oosterse kruidenboter / gebakken seizoensgroenten


Filet Mignon / Rossini / "met gebakken foie" / fine champagne saus 


Rib-eye (300g) / "Hereford" / Grassfed / Iers / gegrild


Entrecôte / "Striploin" / Grain Fed / Australisch / gegrild (enkel te verkrijgen 'bleu' of ' saignant')


Côte à l'os / "Blonde D'Aquitaine" / gegrild / Frankrijk / per 2 personen (enkel te verkrijgen 'bleu' of 'saignant')


Rundstartaar / "Holstein" / handgesneden / kapperappel / ras el hanout / soja 


Eendeborstfilet / gelakt / rodewijnsaus / sinaasappel / broccoli


WTF: WHERE'S THE Fish
Visserspotje / gegratineerd / kreeftensaus / prei / panko


Tonijn / "Yellofin" / gegrild / wokgroenten


Zeetong (+/- 450g) / "Meunière" /  gebakken / huisgemaakte tartaarsaus


Scampi's (9 stuks) / "Blacktiger" / gebakken / yuzu-currysaus


Filet van roggevleugel / botersaus / citroen / seizoensslaatje


Canadese kreeft (650g) / gegrild / lookboter


Veggie: YOU LOOK RADISHING 

Pasta pesto / rucola / parmezaan / pijnboompit


Ravioli / boschampignons / truffel


Salads: IF THERE IS ANY PROBLEM, PLEASE LETTUCE KNOW

Tonijn / vers / ansjovis / ei / krielaardappel / rucola / pestodressing


Scampi's / gebakken / appel / curry / lente ui / honing / ei 


Salade Folle / foie gras / gerookte eendeborst / gebakken coquilles / truffelvinaigrette / langoustines / framboos



Final!: desserts

Kaasplank (5 soorten) / diverse confijten / garnituur 


Sabayon / Safari / vers fruit  / vanilleijs / vanaf 2 personen


Crème Brûlée


Crumble / rabarber / aardbei / vanilleijs


Dame Blanche / verse chocoladesaus

Suggesties

APERO
Huisgemaakte Sangria (rood)


Summercocktail
Gin, limoen, lavendel, honing, hibiscus


DESSERT
Trio van sorbet
Limoen, framboos & mango


Crumble met bosbessen


Special desires

Voor speciale gelegenheden zoals bv. communie, personeelsfeest,... kunnen wij op aanvraag een menu op maat samenstellen.